AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Çayırbağ İmam Hatip Ortaokulu

Çayırbağ İmam Hatip Ortaokulu

Adres
ÇAYIRBAĞ BELDESİ ALİ ÇETİNKAYA MAH. DEDE MEHMET CAD. ÇAYIRBAĞ İHO NO3 İÇ KAPI NO1 MERKEZ/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Öğrencilerimizi insanlığın ihtiyaç duyduğu din,bilim,sanat ve kültür alanlarında yetkin,kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayarak problemlere çözüm üretebilen,ahlakı olgunluğa sahip,ülkemize önder ve dünyamıza örnek fertler olarak hayata hazırlamaktır.
Misyon
Bilgili,kültürlü,başarılı,kendine güvenen,kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri önemsemiş,yaratılanı "Yaradan"dan ötürü sevebilen,tabiatı tahrip değil,imar eden,sorun değil çözüm üreten,farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yaralanmayı hedefleyen; insana,düşünceye,özgürlüğe,ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
08:40 & 16:30
Arapça & İngilizce